Producten voor parel van sarrion (4)

Kaliumfluorsilicaat (K2SiF6)

Kaliumfluorsilicaat (K2SiF6)

DERIVADOS DEL FLUOR is een wereldleider in de levering van waterstoffluoride en een breed scala aan anorganische fluoriden, waaronder kaliumfluorosilicaat. Onze K₂SiF₆ leveringsprincipes zijn gericht op veiligheid, service en kwaliteit, en aanpassing aan de behoeften van onze klanten: We leveren kaliumfluorosilicaat in standaardverpakking en andere gespecialiseerde containers die zijn aangepast aan de behoeften van onze klanten. Nauwe samenwerking met onze klanten stelt DDF in staat om een hoogwaardig product te leveren dat voldoet aan de hoogste normen. Onze robuuste voorraad, samen met onze geïntegreerde logistieke service, stelt ons in staat om internationale just-in-time leveringen aan al onze klanten te bieden. Chemische formule: K2SiF6 Beschrijving: Witte kristallijne poeder Identificatie CAS Nr: 16871-90-02 Identificatie VN Nr: 2655 Concentratie: > 98% K2SiF6 Verpakking: 25 kg zak, 1 t Big-bag, Silowagen Vervoer ADR: 6.1T5-III Vervoer RID: 6.1T5-III Vervoer IMDG: 6.1 Vervoer OACI: 6.1
Galicische Spinnenkrab - Galicische zeevruchten, Galicische zeevruchten kopen www.pescavante.es

Galicische Spinnenkrab - Galicische zeevruchten, Galicische zeevruchten kopen www.pescavante.es

De beste spiderkrabben uit de Galicische estuaria zijn te vinden op www.pescavante.es We delen recepten om ze te koken en hun kooktijden.
Babyinktvis in Olijfolie - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Babyinktvis in Olijfolie - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

De inktvis is gevuld met zijn eigen tentakels door een delicaat en ambachtelijk productieproces. Hij wordt handmatig één voor één schoongemaakt en er wordt olijfolie aan toegevoegd. Een zachte en heerlijke snack die verrast met zijn smaak en textuur. Stukken: 10/15 Stukken: 3/5 Stukken: 5/8
Cantabrische Ansjovis in PREMIUM Olijfolie

Cantabrische Ansjovis in PREMIUM Olijfolie

Heerlijke ansjovisfilets uit de Cantabrische Zee in olijfolie. Gemaakt volgens de traditionele methode, rijp, schoon en perfect op smaak. Bij voorkeur te consumeren voor 1 jaar na de productiedatum. Semi-conserveerbaar, bewaren tussen +5ºC en +12ºC. Na opening de verpakking bedekken met olie en binnen 5 dagen consumeren. Personen met een visintolerantie wordt aangeraden om deze te vermijden. Wij behandelen onze producten met zorg en respect, en dat zul je merken aan je tafel. Ingrediënten: Ansjovisfilets, olijfolie en zout Netto gewicht: 50 gr Afgegoten gewicht: 28 gr SKU: RR-50